Enquete reis 2020

Beste Apres-Skiërs.

Graag wil ik jullie mening over het reisdoel van onze reis in 2020,
van vrijdagavond 24 januari – zondagmorgen 2 februari. 7 dagen Halfpension met een luxe touringcar.

De afgelopen 3 jaar waren we naar alle tevredenheid gast in Gasthof Alpina in Pettneu. Maar na 3 jaar is het tijd voor een ander reisdoel/gebied. Normaal stel ik mij als doel om op 1 juni te weten waar we naar toe gaan. Maar dat is dit jaar niet gelukt.

Mijn streven is altijd een wat groter sneeuwzeker skigebied in combinatie met een redelijke prijs voor halfpension. Vanwege de groepsgrootte zijn er niet veel accomodaties geschikt en betaalbaar.

Lanersbach was veel te duur en Sölden heeft geen halfpension meer en verder alleen maar veel duurdere hotels. Tenslotte heb ik contact opgenomen met Gasthof Alpenrose in Galtür. We zijn hier wederom van harte welkom, maar Christa wil het wel uiterlijk half juli weten.
Voor Pettneu heb ik nog een voorreservering op zak. Daar kunnen we, als we er niet uitkomen, sowieso naar toe.
De kamerprijzen van Pettneu en Galtür ontlopen elkaar niet veel en de skipasprijzen verwacht ik ook niet.

De skigebieden van St Anton/Lech en Ischgl zijn vergelijkbaar.

Ik vraag jullie onderstaand formulier in te vullen en af te sluiten met Verstuur. Doe dit graag zo snel mogelijk zodat ik tijdig een overwogen keus kan maken.