Pettneu 2018

De reis van 2018 ging voor de 2e keer naar Pettneu am Arlberg.

Na een voorspoedige reis stonden we op zaterdag al om 11.30 uur op de skies in St. Anton. En toen gebeurde het: we raakten ingesneeuwd. En wel bijna 3 dagen. Wegens lawinegevaar nivo 5 mocht er niemand in en uit het dorp. In eerste instantie moesten we zelfs als we naar buiten wilden binnen de bebouwing blijven.
Maar op woensdag was het dan eindelijk zover dat we met de skibus weer naar St. Anton konden. Nog lang niet alle liften en pistes waren open, maar dat veranderde snel.
We hebben ons daarna 4 dagen heerlijk in de zon en onder een blauwe lucht kunnen uitleven en uitsloven. Ook een dagje naar en van Lech was geen probleem.
Voor we het wisten was het toch al weer de zaterdag van vertrek. Met het afsluitende Apres-Ski diner. We waren nog maar net terug in het hotel toen de telefoon al ging dat de bus klaar stond voor vertrek. Op de terugreis hadden we 14 extra passagiers aan boord die in Eindhoven, Breda, ’s Hertogenbosch moesten worden afgezet. Op zich niet vervelend want dan hoefden onze ophaler niet zo heel vroeg het bed uit. Rond 08.30 waren we terug in Utrecht.

Al met al, ondanks de 3 dagen ingesneeuwd zijn, weer een fantastische week met een leuke groep.

We verbleven op basis van halfpension in Gasthof Alpina van de familie Falch. Een uitstekend Gasthof!

Wil wat beelden zien? Klik dan HIER

In 2019 is het de bedoeling om op vrijdagavond 25 januari in Utrecht wederom richting Oostenrijk te gaan. Waarschijnlijk nog 1 keertje naar Pettneu.