De kersen waren weer verrukkelijk

Woensdagmiddag 13 juli was er weer een beetje wintersportgevoel. Niet met sneeuw, ijs en kou. In tegendeel het was warm in de kersenboomgaard van Herman in Odijk. Gelukkig konden we (18 pers.) tussen de kersenbomen in de schaduw zitten. De kersen hingen daar aan de takken.

We genoten onbeperkt van de overheerlijke Kordia’s, net uit de boomgaard. Een daarbij een al dan niet alcoholisch drankje. Een gezellig samenzijn met verhalen en lekker bijpraten. Zo vaak zien en spreken we elkaar niet. Maar wat er wel altijd is, is het gevoel dat we pas gisteren uit de bus in Utrecht stapten na een heerlijke wintersportweek.

Voor je het weet zijn er 2 uur voorbij en is het tijd om huiswaarts te keren voor het avondeten. Als je daar nog zin in had na de kersen.

Volgende activiteit is de reis naar Galtür eind januari.

Eef

Bij het napraten bleek dat ik geen foto’s had gemaakt. Met de nog aanwezigen toch maar even sfeerplaatjes gemaakt. In ieder geval had Ellen het zeer naar haar zin in de kersenhut. Bakjes vullen, verkopen. Misschien heeft Herman er wel een hulpje bij…..